ERZURUM / PALANDÖKEN - NENEHATUN İLKOKULU

NENEHATUN İLKOKULU

NENE HATUN MAH. HATUN KÜME EVLERİ NO 42 PALANDÖKEN / ERZURUM
Vizyon
Öğrenen birey, öğrenen ve üreten organizasyon anlayışı ile gezi, gözlem, inceleme ve bilimsel araştırma yaparken her türlü teknolojiden yararlanan globalleşen ve önemli olayların yaşandığı dünyadaki gelişmeleri takip eden öğrencilere sahip olmak.
Misyon
Öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili,becerili,kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.
Sobalı
Ulaşım
Öğretmenlerimiz okula özel araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır. Köyümüze otobüs hattı bulunmamaktadır.
servis yoktur.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Palandöken´e bağlı Nenehatun Köyünde bulunmaktadır. Birleştirilmiş sınıflı bir okuldur.
İl ve ilçe merkezine uzaklık 15 km´dir.
Sportif Etkinlikler
Çeşitli sosyal ve kültürel aktivitelerle zenginleştirilmektedir. Basketbol oyunu